Storitve

Promotiva

»Delimo trenutke. Ustvarjamo doživetja.«

Smo specializirani inkubator za ustvarjanje 5-čutnih interaktivnih promocij, animacij in dogodkov.

 

Kot strokovnjaki za interaktivna doživetja, z aktivno vključitvijo potrošnikov, vaše izdelke, storitve oziroma blagovno znamko, približamo potencialnim kupcem in tako poskrbimo za večanje tržnih deležev na terenu, pospeševanje prodaje ali preprosto nepozabne izkušnje, ki potrošnike povežejo z vašo blagovno znamko.

 

Z animacijami navdušujemo otroke in mladino, v odraslih pa spodbujamo radovednost in kreativnega duha. Organiziramo tudi zabavne in nepozabne dogodke, kjer bo vaša skrb le to, da boste brez skrbi.

 

Smo tesno povezana ekipa energičnih posameznikov, ki s svojim delom zagotavljamo kvaliteto izvedenih projektov, profesionalen odnos do naročnikov in zanesljivost, da obljubljeno tudi dostavimo. Za piko na i pa nas odlikujeta še hitrost in fleksibilnost.

Izvedba zabav, družabnih dogodkov in drugih prireditev

Animacije

Animacije pripravimo in izvedemo za vse starostne skupine; otroke, mladino, odrasle ter podjetja in druge organizacije. Za animacije skrbi ekipa vrhunskih, energičnih, igrivih in prijaznih animatorjev, ki vas pritegnejo k sodelovanju s svojo karizmo.

Kreatorji nepozabnih doživetij in izkustev.
Z animacijami aktiviramo obiskovalce dogodkov, trgovskih centrov, zaključnih piknikov, družinskih dnevov in še koga ter tako poskrbimo, da se zabavajo in doživijo nekaj posebnega. Animacije pripravimo in izvedemo za vse starostne skupine; otroke, mladino in odrasle. Za animacije skrbi ekipa energičnih, igrivih in prijaznih animatorjev, ki vas pritegnejo k sodelovanju s svojo karizmo. Pri tem si pomagamo z aktivacijami iz naše ponudbe, ali pa jih oblikujemo po meri, v skladu z vašimi željami in pričakovanji.

Promocija za vas in vaše podjetje

Promocije

Neposreden pristop komunikativnih in strokovno izobraženih promotorjev k potencialnim kupcem in strankam je najbolj uspešen in učinkovit. Za čim bolj efektivno predstavitev blagovne znamke, izdelka in storitve, promocijo prilagodimo vašim željam s kančkom naše drznosti.

Eksperti za vzpostavljanje stikov z vašimi ciljnimi skupinami.

Neposreden pristop komunikativnih in strokovno izobraženih promotorjev k potencialnim strankam je najbolj uspešen in učinkovit za pospeševanje prodaje na terenu, večanje tržnega deleža blagovne znamke in neposrednega stika s potrošniki. Za čim bolj efektivno predstavitev blagovne znamke, izdelka in storitve, promocijo prilagodimo vašim željam s kančkom naše drznosti. Zato se poslužujemo različnih tipov promocij. Karavane, terenske promocije, gverile, interaktivne promocije in promocijski dogodki so načini za dosego dobrih rezultatov in ciljev, katerim dajemo še posebej veliko pozornost.

Načrtovanje dogodkov in zabav

Organizacija dogodkov

Zavedamo se, da so dogodki odlična aktivnost za doseganje vaših ciljev. Zato pri pripravi vključujemo veliko mero atrakcije, inovativnosti in doživetij.

Specialisti za doživetja na dogodkih.

Zavedamo se, da so dogodki odličen način za doseganje vaših ciljev. Zato pri pripravi vključujemo veliko mero atrakcije, inovativnosti in doživetij. Ko gre za otvoritve, neformalna druženja, tematske dogodke v trgovskih centrih in druge dogodke, vedno organizacijo prevzamemo v celoti, saj s tem razbremenimo vas in vaše sodelavce. Pri načrtovanju prisluhnemo vašim željam in idejno zasnovo nadgradimo z našimi izkušnjami.

Zakaj nas spoznati

Zanesljiva ekipa in storitve opravljene na najvišjem nivoju.

Ker si VI zaslužite najboljšo animacijo, promocijo ali dogodek,
ker MI znamo prisluhniti vašim željam in jim dodati čarobnost,
in ker VI potrebujete zanesljivega organizatorja dogodkov.

Izkušen kader za vas je naša skrb

Ekipo redno izobražujemo, da vam lahko kot animatorji, promotorji, moderatorji ali maskote ponudimo vrhunsko izvedbo kjerkoli in kadarkoli.

Od Ideje do realizacije projekta

Od ideje do realizacije

Poglobimo se v vaše želje in potrebe, zato vam pripravimo konceptualno zasnovo animacij, promocij in dogodkov. Te vam potem tudi kvalitetno izvedemo.

Z vami komuniciramo aktivno

Ker vam želimo zagotoviti izvrstno opravljeno storitev, vas ves čas obveščamo o poteku priprav in izvedbe, saj nam vaša povratna informacija zagotovi, da storitev izvedemo vrhunsko.

Fleksibilnost in celovita podpora

Fleksibilnost in celovita podpora

Leta izkušenj so nam dala znanja, kako delovati, ko pride do nepričakovanih dejavnikov ali sprememb v zadnjem trenutku, brez da bi na račun tega trpela kvaliteta izvedbe.

Garancija na kakovost storitve

Garancija na kvalitetno storitev

Prepričani smo v profesionalno, zanesljivo in kvalitetno izvedbo naših storitev, zato jih izvajamo z garancijo.

Vrednote

Zagovarjamo in vrjamemo v...

01

spoštovanje

Ker vidimo vaš zagon. Zavedamo se količine in kvalitete dela, ki sta bila vložena v grajenje vašega podjetja in to cenimo.

02

čas

Za vas si ga vzamemo. Poslušamo vaše želje in pričakovanja, da jih izpolnimo v celoti. Raziščemo vaše potrebe in posežemo po najboljših orodjih, da jih zadovoljimo.

03

fleksibilnost

Z izkušnjami na svojem področju vam zagotovimo nemoteno in vrhunsko izveden projekt kljub nepričakovanim dejavnikom.

04

zanesljivost

Držimo se dogovorov. Kot ravnamo z drugimi, tako drugi ravnajo z nami. In ker si sami želimo korektnih odnosov, držimo svojo besedo.

05

kreativnost

Smo drugačni. Po svetu hodimo odprtih oči in srkamo informacije, ki jih s svojo mlado energijo črpamo kot gorivo, s katero zanetimo nove trende.

Promotiva v številkah

Skrivnost uspeha v življenju ni v tem, da človek dela tisto, kar ljubi, temveč da ljubi tisto, kar dela.
-W. Churchill

Leto 2019

0

uspešno izvedenih animacij, promocij in dogodkov

0

tisoč fotografij z dogodkov

0

tisoč prevoženih kilometrov

0

zadovoljnih naročnikov

nasmejanih obrazov

Rezervirajte storitev in začnite ustvarjati skupno zgodbo z ekipo Promotiva

Želite rezervirati eno od naših storitev?

Nič lažjega! Izpolnite spodnji obrazec in začnimo ustvarjati skupno zgodbo.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja