Reference

Dosežki

Nekaj naših projektov, na katere smo najbolj ponosni.

Adidas

Barcaffè

RR Selection

Vitapur

Radenska

Abanka

Algida

NLB

Qlandia

Reference

Časovnica z referencami naših zadovoljnih strank.

Tjaša Štefančič

Marketing, GENERALI zavarovalnica d.d.

Promotiva je ekipa, ki dela s pravo strastjo in posluhom. Razumejo potrebe nas kot naročnika in hkrati znajo aktivacije približati ljudem na dogodkih.
Všeč nam je njihova igrivost a hkrati velika predanost in zanesljivost. Hvala!
Pa še tole: Ko njihovi animatorji oblečejo našo maskoto je prizorišče polno dobre, poskočne in navihane energije! 🙂

Marko Cerovšek

Brand Manager Barcaffe, Droga Kolinska d.d.

Zanesljiv partner, ki bo vašo idejo dodatno nadgradil in celoten dogodek postavil stopničko više. Mlad in kreativen tim poln vznemirljivih idej.

Gorazd Jurkovič

Jr. Manager Brand Communication & Publishing, Adidas Slovenia d.o.o.

S Promotivo smo neposredno sodelovali prvič in bili izjemno zadovoljni z dostavljenim. Odzivna in profesionalna ekipa je kljub nepredvidljivim zapletom in popolni spremembi načina promocije v zadnjem trenutku, uspela ponuditi alternativno pot in poskrbeti, da je bilo vse izvedeno na visokem nivoju.

Superbrands Slovenia Promotiva prejemnik priznanja

Boško Praštalo

direktor, Superbrands Slovenija

Za organizacijo Superbrands je izredno pomemben gala dogodek, kjer se zahvalimo članom strokovnega sveta za glasovanje in kjer blagovnim znamkam podelimo zaslužene plakete. Ekipi Promotiva smo izredno hvaležni, da so skupaj z nami kreirali gala dogodek Superbrands 2018, enega boljših Superbrands gala dogodkov v regiji. Zavedamo se, da bi bilo vse skupaj izredno težko brez tako zanesljivega partnerja. Še enkrat hvala celotni ekipi Promotiva.

Gregor Lednik

Direktor službe za tržno komuniciranje, Zavarovalnica Sava d.d.

Sodelovanje s Promotivo dogodkom Zavarovalnice Sava nedvomno daje novo dimenzijo. Kreativna zasnova aktivacij je vedno zastavljena in postavljena dogodkom primerno, zato so le te obiskane zelo dobro. Ker z našimi poslovnimi partnerji na sodelovanja gledamo dolgoročno, nas veseli, da je Promotiva  podjetje, ki se drži skupnih dogovorov in zastavljenih rokov, tako, da lahko vsekakor rečemo, da so zaupanja vreden partner.

Tanej Junež

CEO, Zavod Sportech

Z ekipo Promotive smo bili prisotni na dogodku SPORTECH v Kranjski Gori, kjer smo povezovali šport, tehnologijo in zabavo na čisto novi ravni. Ekipa Promotive se nam je pridružila z aktivacijo Mash Machine, interaktivnim kreatorjem glasbe, ki je tehnološka novost, s katero smo uspešno povezovali udeležence dogodka v networking. Profesionalna ekipa, ki je sporočilo festivala uspešno povezala s svojo aktivacijo, je vsekakor pustila dober pečat in se veselimo sodelovanj v bodoče

Luka Dolar

PR, Hockey Academy

Priporočilo, ideja, izvedba. Trije enostavni koraki, ki so bili s strani ekipe Promotive izpeljani tako kot morajo biti. Brez najmanjših težav. K nam so prišli s svežo idejo, ki bi popestrila Hokejsko akademijo dveh priznanih slovenskih hokejistov, Anžeta Kopitarja in Tomaža Razingarja. Sodeč po priporočilih zadovoljnih strank dolgo nismo odlašali s tem, da bi se dogovorili za sodelovanje, čeprav smo zaradi dveh močnih blagovnih znamk pri tem zelo previdni. Ekipa nam je predstavila njihov merilec hitrosti, si upala tudi sama zagristi v nov izziv na ledu in na koncu z naše strani ne moremo podeliti nič drugega kot najvišjo oceno. Manjše sprotne težave smo z veliko mero fleksibilnosti, ki je na športnih prireditvah še kako pomembna, hitro odpravili. Res smo se lahko prepričali, da to ni samo ekipa, ki stvari odlično zapelje po vnaprej predvidenem scenariju, ampak je to ekipa, ki je na dogodek pripravljena v celoti – vedno ima pripravljen še rezerven scenarij, ki zagotavlja, da je končna slika takšna, kot je bila dogovorjena ob prvem sestanku. Hvala Promotiva! Zadovoljstvo otrok, Anžeta in Tomaža ob koncu dogodka govori samo zase.

Romana Razgor

CEO & founder, Ekskluzivna darila d.o.o.

Pripravili ste nam čudovito predstavitev, združili lepoto daril z uporabnostjo izdelkov. Vse pohvale celotni ekipi in domiselnosti, kako na enem mestu predstaviti kot celota celotno ponudbo poslovnih daril, od pisal, map, rokovnikov, izdelkov za prosti čas in slovenskih izdelkov.

Predstavljen je bil celoten spekter in ideje kako se pravilno odločiti pri izbiri poslovnih daril.

 

Hvala vam.

Haris Radžo

Direktor, Agencija Pomaranča 5 d.o.o

S Promotivo smo sodelovali že na več projektih in sigurno bomo še naprej. Kvaliteta njihove izvedbe govori sama zase in vedno se natančno držijo dogovorov. Imajo sposobno ekipo, ki se zna spopasti z vsako nepredvideno situacijo in svoj del vedno opravijo odlično. V veliko veselje mi je delati z njimi, saj so točni in profesionalni, tako da me njihov del izvedbe projekta nikoli ne skrbi. Definitivno so eni boljših izvajalcev na trgu.

Mateja Medved

Marketing, Plastika Skaza d.o.o

S Promotivo smo sodelovali že na več dogodkih in vedno smo bili zadovoljni. Zelo so prilagodljivi, vedno presenetijo z novimi idejami. Iz srca smo se nasmejali klovnu, navduševali smo se nad poslikavami, vzdihovali smo nad mega milnimi mehurčki, sline so se nam cedile ob slastnih palačinkah,  baloni pa so bili pika na i.

Ula Furlan

Produkt Flegma, Alta skupina in Generali d.d.

Ena izmed najboljših animacijskih ekip za naše najmlajše. Krasno vzdušje ste naredili na Maratonu Franja, iskrena hvala in velik medvedjiii objem!

Nataša Kovačič

Vodja projektov, Agaric marketing d.o.o

Z agencijo Promotiva redno sodelujemo že 3 leta. Sami, kot marketinška agencija, za različne dogodke večkrat najamemo zunanje sodelavce. Ko smo prvič sodelovali s Promotivo, smo bili pozitivno presenečeni nad profesionalno izvedbo, dobro organizacijo in iznajdljivostjo. Gre za agencijo s širokim znanjem in bogatimi izkušnjami, kar vsekakor pripomore k odličnemu sodelovanju. Tudi njihov način dela z najmlajšimi je izredno profesionalen in učinkovit, saj kot vemo je malčke težko motivirati k sodelovanju dalj časa, kar pa njim z lahkoto uspeva. Ker cenimo njihove ideje, predanost in zanesljivost, si želimo njihovega sodelovanja še mnogo let.

Andrejka Burič Kogovšek

Direktorica projektov, Media Vox d.o.o

S podjetjem Promotiva sodelujemo že nekaj let pri organizaciji naših dogodkov za naročnike. Zelo smo zadovoljni z njimi, saj so zanesljivi in profesionalni, zato bomo z njimi sodelovali tudi v prihodnje. Z veseljem pa jih tudi priporočimo, če nas kdo vpraša po njihovih storitvah.

Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja