Reference

Dosežki

Nekaj naših projektov, na katere smo najbolj ponosni.

Vitapur

Radenska

Abanka

Algida

Barcaffé

NLB

Qlandia

Reference

Časovnica z referencami naših zadovoljnih strank.

Ula Furlan

Produkt Flegma, Alta skupina in Generali d.d.

Ena izmed najboljših animacijskih ekip za naše najmlajše. Krasno vzdušje ste naredili na Maratonu Franja, iskrena hvala in velik medvedjiii objem!

Nataša Kovačič

Vodja projektov, Agaric marketing d.o.o

Z agencijo Promotiva redno sodelujemo že 3 leta. Sami, kot marketinška agencija, za različne dogodke večkrat najamemo zunanje sodelavce. Ko smo prvič sodelovali s Promotivo, smo bili pozitivno presenečeni nad profesionalno izvedbo, dobro organizacijo in iznajdljivostjo. Gre za agencijo s širokim znanjem in bogatimi izkušnjami, kar vsekakor pripomore k odličnemu sodelovanju. Tudi njihov način dela z najmlajšimi je izredno profesionalen in učinkovit, saj kot vemo je malčke težko motivirati k sodelovanju dalj časa, kar pa njim z lahkoto uspeva. Ker cenimo njihove ideje, predanost in zanesljivost, si želimo njihovega sodelovanja še mnogo let.

Mateja Medved

Marketing, Plastika Skaza d.o.o

S Promotivo smo sodelovali že na več dogodkih in vedno smo bili zadovoljni. Zelo so prilagodljivi, vedno presenetijo z novimi idejami. Iz srca smo se nasmejali klovnu, navduševali smo se nad poslikavami, vzdihovali smo nad mega milnimi mehurčki, sline so se nam cedile ob slastnih palačinkah,  baloni pa so bili pika na i.

Haris Radžo

Direktor, Agencija Pomaranča 5 d.o.o

S Promotivo smo sodelovali že na več projektih in sigurno bomo še naprej. Kvaliteta njihove izvedbe govori sama zase in vedno se natančno držijo dogovorov. Imajo sposobno ekipo, ki se zna spopasti z vsako nepredvideno situacijo in svoj del vedno opravijo odlično. V veliko veselje mi je delati z njimi, saj so točni in profesionalni, tako da me njihov del izvedbe projekta nikoli ne skrbi. Definitivno so eni boljših izvajalcev na trgu.

Marko Cerovšek

Brand Manager Barcaffe, Droga Kolinska d.d.

Zanesljiv partner, ki bo vašo idejo dodatno nadgradil in celoten dogodek postavil stopničko više. Mlad in kreativen tim poln vznemirljivih idej.

Andrejka Burič Kogovšek

Direktorica projektov, Media Vox d.o.o

S podjetjem Promotiva sodelujemo že nekaj let pri organizaciji naših dogodkov za naročnike. Zelo smo zadovoljni z njimi, saj so zanesljivi in profesionalni, zato bomo z njimi sodelovali tudi v prihodnje. Z veseljem pa jih tudi priporočimo, če nas kdo vpraša po njihovih storitvah.

Gregor Lednik

Direktor službe za tržno komuniciranje, Zavarovalnica Sava d.d.

Sodelovanje s Promotivo dogodkom Zavarovalnice Sava nedvomno daje novo dimenzijo. Kreativna zasnova aktivacij je vedno zastavljena in postavljena dogodkom primerno, zato so le te obiskane zelo dobro. Ker z našimi poslovnimi partnerji na sodelovanja gledamo dolgoročno, nas veseli, da je Promotiva  podjetje, ki se drži skupnih dogovorov in zastavljenih rokov, tako, da lahko vsekakor rečemo, da so zaupanja vreden partner.

Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala!