Roadshow prikolica

Roadshow prikolica

Najnovejši trend offline promocij, ki odlično deluje v praksi.

Roadshow prikolica je idealno orodje za direktno komuniciranje marketinških sporočil. Vaši blagovni znamki, izdelkom ali storitvam omogoča, da neposredno nagovorijo ciljne potrošnike.

Spoznajte ekipo Promotive

Direktno komuniciranje marketinških sporočil

Roadshow prikolica omogoča neposreden nagovor ciljnih potrošnikov

S svojo večnamensko uporabo promocijska prikolica omogoča, da ustvarite doživetje prilagojeno prav vašim meram in zahtevam. Največja prednost je seveda v tem, da z optimiziranimi stroški dosežemo največje število potrošnikov na nacionalni in celo internacionalni ravni, s čimer izrazito povečamo ROI.

 

V čem je promocija z roadshow prikolico edinstvena? Kaj pridobite s tovrstno promocijo vaše blagovne znamke?

 

Dosežite par minutno aktivacijo potrošnika z vašo blagovno znamko

Nepozabna izkušnja potrošnika

Temelji na »experiece-u« kar pomeni, da dosežete par minutno aktivacijo potrošnika z vašo blagovno znamko, kar je težko doseči z offline ali online oglaševanjem.

Ciljno oglaševanje

Povsem ciljno promoviranje

vaše blagovne znamke s sporočili, ki so za vas pomembna, kar lahko pomeni tudi povsem ciljno glede na posamezno regijo ali kraj v Sloveniji.

Merljivi rezultati

Merljivi učinki promocije

Merljivi učinki promocije zaradi usposobljenega tima, ki meri vse korake.

Pospeševanje prodaje

Pospeševanje prodaje

Odlični učinki na pospeševanja prodaje (nagradna igra za zbiranje kontaktov, kuponi s posebno ponudbo itd.)

Optimizirani stroški promocije

Nižji stroški promocije

Ker je to kot »premična lokacija« s katero lahko kjer koli vzpostavite neposredni stik s potrošniki in tako ustvarite večjo aktivacijo s potrošnikom kot z običajnimi marketinškimi pristopi.

Vse kar vas o prikolici zanima

01

Možnosti najema

Roadshow prikolico je mogoče najeti na mesečni, tedenski ali dnevni ravni. Najamete jo lahko samostojno, lahko pa za vas tudi pripravimo celotno kampanjo karavane ter jo tudi izvedemo. S slednjim poskrbimo tudi za ekipo izkušenih promotorjev ter vse preostale rekvizite in delovno orodje (ozvočenje, uniforme, kolo sreče, ipd.), s čimer si olajšate pregled nad promocijo, saj je vključen le en izvajalec.

02

Branding

Izgled promocijske prikolice se lahko povsem transformira po smernicah vaše CGP sheme. Ne samo, da v prikolico lahko postavimo brandirane elemente, ki smo jih vajeni iz klasičnih oblik promocij, prav tako je celotno prikolico mogoče prelepiti z vašimi grafikami, logotipom ali sloganom, ki ga komunicirate. Omogoča tudi, da nanjo pritrdimo različne aplikativne elemente, kot npr. povečane 3D modele vaših izdelkov, s čimer lahko vplivamo tudi na samo obliko prikolice in jo s tem približamo vaši blagovni znamki. S tem dosežemo, da sam vizual privablja potrošnike in omogoči asociacijo z vašimi izdelki ali storitvami v odločevalnem procesu nakupa.

03

Mobilnost

Ker je roadshow prikolica premična, jo lahko brez težav pripeljemo skorajda kamorkoli, kar pomeni, da lahko vaša marketinška sporočila pripeljemo v vse kotičke države in celo preko. S tem vašo promocijo kar najbolj približamo čim širšemu krogu potrošnikov, česar klasični pristopi ne zmorejo, saj se hitro pojavi preveč lokacijskih preprek, ki pa za promocijsko prikolico niso noben izziv. Enostavno jo pripeljemo in promocija se lahko prične.

04

Oblike komuniciranja

Raba, ki nam jo omogoča prikolica, je neomejena. Z njo lahko izvajamo vzorčenja, image promocije, pospeševanje prodaje z nagradami oz. karkoli potrebujete, da svojo znamko povzdignete na višjo raven.

05

Optimizacija stroškov

Vsakršna kampanja z roadshow prikolico je seveda tudi prijaznejša budgetom, saj so stroški brandiranja in montaže zgolj enkratni, kar vam omogoča prihranek, s katerim lahko vložite v dodatne promocijske lokacije ali ga namenite nadaljnjim aktivnostim.

Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja