Šprint radar

Šprint radar

»Pripravi, pozor, zdaj!«

Ste se kdaj vprašali, kako hitre so živali v divjini? In kako blizu ste jim sami po hitrosti? Animacija Šprint radar vam odgovori prav na to vprašanje.

Primerno za:

Promocije

Družinske dogodke

Otvoritve in praznovanja

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

Atraktiven preizkus z merilcem hitrosti, kjer udeležence spodbudimo, da pretečejo progo desetih metrov, med tekom pa jih izmerimo z radarjem. Hitrost tekača se prikaže na velikem LED zaslonu. Tekač si nato na velikih tablah ogleda s katero živaljo lahko primerja svojo hitrost. Je to miška, veverica, mačka ali slon?

Odlična animacija, ki privabi tako mlade, kot malo manj mlade obiskovalce, da se preizkusijo, med seboj tekmujejo in s seboj domov odnesejo čudovito izkušnjo.

Naj se “šprinta” tudi na vašem dogodku.

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Nogometni radar
Nogometni radar

Nogometni radar

Za žogo se vsi radi podimo. Pa ste se kdaj vprašali, kako hitre so pravzaprav vaše brce? Nogometni  Radar odgovori prav na to vprašanje. Izvrstna animacija za vse športne navdušence, ki s pomočjo radarja izmeri hitrost, s katero potuje vaša žoga proti velikemu napihljivemu golu.
Velike XXL igre
Velike XXL igre

Velike XXL igre

Vsaka prava otroška zabava potrebuje igro. In večja, kot so igrala, večja je tudi zabava. Poskrbite, da se bodo najmlajši zabavali na vašem dogodku, tako kot se znajo le oni – z neustavljivo energijo.  Za svoj dogodek lahko izbirate med več igrami.
Ski simulator
Ski simulator

Ski simulator

Ste se že kdaj vprašali, kako se v štartni hišici počutijo vrhunski smučarji, preden se spustijo po beli strmini? Na to vprašanje si sedaj lahko odgovorite sami. Adrenalin bitke s časom ter zvok navijaške mrzlice lahko sedaj izkusite s čisto pravim SKI simulatorjem. Uživali boste v napeti tekmi, ko boste vijugali med rdečimi in modrimi količki.
Smuti bajk
Smuti bajk

Smuti bajk

Posebno kolo s pomočjo katerega sami pripravite zdrav sadni napitek po lastni izbiri sadja in vnaprej pripravljenih receptov.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja