Smuti bajk

Smuti bajk

Poskrbi za dvig energije, pulza, vitaminov in razpoloženja!

Posebno kolo s pomočjo katerega sami pripravite zdrav sadni napitek po lastni izbiri sadja in vnaprej pripravljenih receptov.

Primerno za:

Promocijske aktivnosti

Popestritev malice v pisarni

Teambuildinge, piknike

Družinske dogodke

Kongrese in konference

Študentske dogodke

Športne dogodke in sponzorstva

Sejemske predstavitve

Šole

Možnost brandiranja

Kako deluje?

Glede na priporočene recepte oz. vaše želje izberemo najboljšo možno kombinacijo sadja in sadnega soka. Posodo namestimo na blender in vi poženete pedala! Po približno 20 sekundah rekreativne vadbe, je smoothie pripravljen na serviranje v bio embalažo, iz katere se bomo brez slabe vesti osvežili in napolnili z energijo.

Nepozabna interaktivna izkušnja primerna tudi za programe promocije zdravja na delovnem mestu, ker poskrbi za dvig hormonov sreče in zdrav energetski obrok poln vitaminov za dolg delovni dan.

Je tudi prava izbira za outdoor promocije blagovnih znamk, ki gradite zgodbo na skrbi za zdravje vaših uporabnikov ali pa preprosto rade razvajate svoje stranke.

Zakaj so napitki tako okusni?

Idealno za popestritev dneva v pisarni.

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Mashmachine
Mashmachine

Mashmachine

Mash Machine je nov, čisto svež interaktivni kreator glasbe. S 40 skrbno izbranimi vzorci glasbe, lahko igralec izbira in menjava bas linije, dodaja in odvzema bobne, melodije in vokale. To dosega samo s premikanjem kontrolerjev preko igralne površin. Narejen zlasti za kinestete in avditivce, teh je po raziskavah vsaj 40% do 50%, zato pravi vajb ne sme manjkati na nobenem dogodku ali promociji.
Nogometni radar
Nogometni radar

Nogometni radar

Za žogo se vsi radi podimo. Pa ste se kdaj vprašali, kako hitre so pravzaprav vaše brce? Nogometni  Radar odgovori prav na to vprašanje. Izvrstna animacija za vse športne navdušence, ki s pomočjo radarja izmeri hitrost, s katero potuje vaša žoga proti velikemu napihljivemu golu.
Ciljanje v tarčo
Ciljanje v tarčo

Ciljanje v tarčo

Naloga igralca je da z žogico zadane znake, ki ob zadetku padejo. Vsak obiskovalec ima dogovorjeno število poskusov. Aktivacija privabi tako najmlajše, kot tiste malo večje.
Photo point
Photo point

Photo point

Tiskane fotografije še kako niso iz mode - celo vedno raje jih imamo.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja