Nogometni radar

Nogometni radar

»GOOOOOOOOOL!«

Za žogo se vsi radi podimo. Pa ste se kdaj vprašali, kako hitre so pravzaprav vaše brce? Nogometni  Radar odgovori prav na to vprašanje. Izvrstna animacija za vse športne navdušence, ki s pomočjo radarja izmeri hitrost, s katero potuje vaša žoga proti velikemu napihljivemu golu.

Primerno za:

Teambuildinge, piknike

Promocije

Družinske dogodke

Otvoritve in praznovanja

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

Razburljiva tekma s prijatelji ali samo radovednost, v kakšni formi ste, evforija je zagotovljena. Da dogajanje poteka gladko, je z vami cel čas energičen animator, ki skrbi za nemoteno uporabo, za nameček pa vam bo predstavil različne igre, kar vam zagotavlja ure in ure zabave!

 

In tudi če nogomet ni vaša prva izbira, ste lahko brez skrbi, saj Radar meri hitrost žoge kateregakoli športa, naj bo to tenis, golf, rokomet, odbojka ali hokej.

Je merilec hitrosti primeren za šport, ki ga imate v mislih?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Mashmachine
Mashmachine

Mashmachine

Mash Machine je nov, čisto svež interaktivni kreator glasbe. S 40 skrbno izbranimi vzorci glasbe, lahko igralec izbira in menjava bas linije, dodaja in odvzema bobne, melodije in vokale. To dosega samo s premikanjem kontrolerjev preko igralne površin. Narejen zlasti za kinestete in avditivce, teh je po raziskavah vsaj 40% do 50%, zato pravi vajb ne sme manjkati na nobenem dogodku ali promociji.
Ski simulator
Ski simulator

Ski simulator

Ste se že kdaj vprašali, kako se v štartni hišici počutijo vrhunski smučarji, preden se spustijo po beli strmini? Na to vprašanje si sedaj lahko odgovorite sami. Adrenalin bitke s časom ter zvok navijaške mrzlice lahko sedaj izkusite s čisto pravim SKI simulatorjem. Uživali boste v napeti tekmi, ko boste vijugali med rdečimi in modrimi količki.
Tenis radar
Tenis radar

Tenis radar

Da zagotovimo maksimalno zabavo in hkrati tudi varnost, smo Tenis radar umestili v veliko kletko z mrežo. Tako lahko sodelujoči neglede na lokacijo preizkusijo svojo največjo moč udarca z loparjem, ki se v km/h izpiše na velikem LED zaslonu.  
Športni poligon
Športni poligon

Športni poligon

Ko otroci prekipevajo od energije, je športni poligon idealna rešitev, da jo koristno uporabijo! Plazenje po tunelih, skakanje čez ovire, vijuganje, šprint, hoja po vrvi in še kaj so sestavni elementi, ki jih popolnoma prilagodimo razpoložljivemu prostoru.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja