Velike XXL igre

Velike XXL igre

»Velike igre, veliko zabave!«

Vsaka prava otroška zabava potrebuje igro. In večja, kot so igrala, večja je tudi zabava. Poskrbite, da se bodo najmlajši zabavali na vašem dogodku, tako kot se znajo le oni – z neustavljivo energijo.  Za svoj dogodek lahko izbirate med več igrami.

Primerno za:

Teambuildinge, piknike

Promocije

Družinske dogodke

Otvoritve in praznovanja

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

XXL štiri v vrsto

Klasična družabna igra, kjer je naš cilj, da premagamo nasprotnika s štirimi žetoni v vrsti – V XXL različici seveda. Imamo jo kar v dveh velikostih!

 

 

XXL kocke

Iz mehkih kock s 6 različnimi ploskvami lahko sestavimo 6 velikih slik, zgradimo visok stolp ali pa si utrujeni po igri na hitro odpočijemo.

Dogodku, ki ga organizirate manjka samo še pika na i?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Ciljanje v tarčo
Ciljanje v tarčo

Ciljanje v tarčo

Naloga igralca je da z žogico zadane znake, ki ob zadetku padejo. Vsak obiskovalec ima dogovorjeno število poskusov. Aktivacija privabi tako najmlajše, kot tiste malo večje.
Poligon z viličarji
Poligon z viličarji

Poligon z viličarji

Odsevni jopič in delavska čelada in na delo. Kako spretno bodo otroci z viličarji uredili skladišče, ki ponuja ogromno izzivov? Bo dovolj prostora, da pospravijo ves tovor, ki je bil dostavljen?
Prometni poligon
Prometni poligon

Prometni poligon

Varnost v prometu je tema, ki nikoli ne zastara. Otroke je treba hitro in kvalitetno podučiti o obnašanju na cesti. Vsi pa vemo, da je učenje skozi zabavo najbolj uspešno! Naš prometni poligon ponuja prav to.
Smuti bajk
Smuti bajk

Smuti bajk

Posebno kolo s pomočjo katerega sami pripravite zdrav sadni napitek po lastni izbiri sadja in vnaprej pripravljenih receptov.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja