Tenis radar

Tenis radar

»Servis, backhand ali forehand?«

Da zagotovimo maksimalno zabavo in hkrati tudi varnost, smo Tenis radar umestili v veliko kletko z mrežo. Tako lahko sodelujoči neglede na lokacijo preizkusijo svojo največjo moč udarca z loparjem, ki se v km/h izpiše na velikem LED zaslonu.

 

Primerno za:

Teambuildinge, piknike

Promocije

Družinske dogodke

Otvoritve in praznovanja

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

Zabava je zagotovljena za vse generacije. In tudi če tenis ni vaša prva izbira, ste lahko brez skrbi, saj Radar meri hitrost žoge kateregakoli športa, naj bo to golf, rokomet, nogomet, odbojka ali hokej.

Je merilec hitrosti primeren za šport, ki ga imate v mislih?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Nogometni radar
Nogometni radar

Nogometni radar

Za žogo se vsi radi podimo. Pa ste se kdaj vprašali, kako hitre so pravzaprav vaše brce? Nogometni  Radar odgovori prav na to vprašanje. Izvrstna animacija za vse športne navdušence, ki s pomočjo radarja izmeri hitrost, s katero potuje vaša žoga proti velikemu napihljivemu golu.
Ski simulator
Ski simulator

Ski simulator

Ste se že kdaj vprašali, kako se v štartni hišici počutijo vrhunski smučarji, preden se spustijo po beli strmini? Na to vprašanje si sedaj lahko odgovorite sami. Adrenalin bitke s časom ter zvok navijaške mrzlice lahko sedaj izkusite s čisto pravim SKI simulatorjem. Uživali boste v napeti tekmi, ko boste vijugali med rdečimi in modrimi količki.
Izziv – vesa (Hang challenge)
Izziv – vesa (Hang challenge)

Izziv – vesa (Hang challenge)

Ljudje nasploh radi preizkušamo svoje meje. Če še niste poskusili s stegnjenimi rokami nekaj sekund viseti nad tlemi, ne veste kako težko v resnici je. Naloga obiskovalcev je, da se z obema rokama primejo prečnega droga, stegnejo roke in poskusijo zdržati čim dlje. Na velikem zaslonu se odšteva čas – bo komu uspelo več kot 2 minuti?
Velike XXL igre
Velike XXL igre

Velike XXL igre

Vsaka prava otroška zabava potrebuje igro. In večja, kot so igrala, večja je tudi zabava. Poskrbite, da se bodo najmlajši zabavali na vašem dogodku, tako kot se znajo le oni – z neustavljivo energijo.  Za svoj dogodek lahko izbirate med več igrami.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja