Stolčki in mizice za otroke

Stolčki in mizice za otrokeKaj lahko pričakujete:

Ko se otroci zatopijo v svoj domišljijski svet med gledanjem predstave ali ustvarjanjem, je še kako pomembno, da je okolje spodbudno in primerno zanje. Stolčki in mizice različnih velikosti so zelo uporabni za kreiranje otroških kotičkov na dogodkih.

Možnost brandiranja

So stolčki in mizice tisto kar iščete?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Veliki XXL 4 v vrsto
Veliki XXL 4 v vrsto

Veliki XXL 4 v vrsto

Klasična družabna igra, kjer je naš cilj, da premagamo nasprotnika s štirimi žetoni v vrsti – V XXL različici seveda.
Velike XXL kocke
Velike XXL kocke

Velike XXL kocke

Iz mehkih kock s 6 različnimi ploskvami lahko sestavimo 6 velikih slik, zgradimo visok stolp ali pa si utrjeni po igri na hitro odpočijemo.
Nogometna barska miza
Nogometna barska miza

Nogometna barska miza

Zagotovo te je že kdaj zajela nogometna mrzlica! Nogomet je fenomen, ki združuje ljudi po vsem svetu. Naj vaš dogodek ne bo izjema! Privlačne barske mize v sebi skrivajo čisto pravi namizni nogomet. Dvojna funkcija te mize ni samo priročna, temveč poskrbi za pravo atrakcijo, ki bo privabila radovedne obiskovalce vašega dogodka.
Tricikel
Tricikel

Tricikel

Velik tricikel vedno pritegne pozornost vseh mimoidočih. Rad se predstavi v različnih oblikah in verzijah, saj je narejen tako, da lahko pri prilagoditvi ustrežemo skoraj vsaki vaši želji. Bi želeli, da ima košara spredaj vratca in plitko dno, da je zadaj nameščena še dodatna košara? Naj bo čimbolj pisan in igriv, eleganten in fin… Mu lahko vgradimo še ozvočenje in luči? Seveda, lahko! Odprti smo za različne ideje, z veseljem pa vam predstavimo tudi naše zamisli.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja