Športni poligon

Športni poligon

»Kdo bo prvi?«

Ko otroci prekipevajo od energije, je športni poligon idealna rešitev, da jo koristno uporabijo! Plazenje po tunelih, skakanje čez ovire, vijuganje, šprint, hoja po vrvi in še kaj so sestavni elementi, ki jih popolnoma prilagodimo razpoložljivemu prostoru.

Primerno za:

Teambuildinge, piknike

Promocije

Družinske dogodke

Otvoritve in praznovanja

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

Začinite dogodek z malo športne tekmovalnosti.

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Ciljanje v tarčo
Ciljanje v tarčo

Ciljanje v tarčo

Naloga igralca je da z žogico zadane znake, ki ob zadetku padejo. Vsak obiskovalec ima dogovorjeno število poskusov. Aktivacija privabi tako najmlajše, kot tiste malo večje.
Tenis radar
Tenis radar

Tenis radar

Da zagotovimo maksimalno zabavo in hkrati tudi varnost, smo Tenis radar umestili v veliko kletko z mrežo. Tako lahko sodelujoči neglede na lokacijo preizkusijo svojo največjo moč udarca z loparjem, ki se v km/h izpiše na velikem LED zaslonu.  
Prometni poligon
Prometni poligon

Prometni poligon

Varnost v prometu je tema, ki nikoli ne zastara. Otroke je treba hitro in kvalitetno podučiti o obnašanju na cesti. Vsi pa vemo, da je učenje skozi zabavo najbolj uspešno! Naš prometni poligon ponuja prav to.
Izziv – vesa (Hang challenge)
Izziv – vesa (Hang challenge)

Izziv – vesa (Hang challenge)

Ljudje nasploh radi preizkušamo svoje meje. Če še niste poskusili s stegnjenimi rokami nekaj sekund viseti nad tlemi, ne veste kako težko v resnici je. Naloga obiskovalcev je, da se z obema rokama primejo prečnega droga, stegnejo roke in poskusijo zdržati čim dlje. Na velikem zaslonu se odšteva čas – bo komu uspelo več kot 2 minuti?
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja