Ski simulator

Ski simulator

»Kdo bo najhitreje vijugal med vratci?«

Ste se že kdaj vprašali, kako se v štartni hišici počutijo vrhunski smučarji, preden se spustijo po beli strmini?

Na to vprašanje si sedaj lahko odgovorite sami. Adrenalin bitke s časom ter zvok navijaške mrzlice lahko sedaj izkusite s čisto pravim SKI simulatorjem. Uživali boste v napeti tekmi, ko boste vijugali med rdečimi in modrimi količki.

Primerno za:

Teambuildinge, piknike

Promocije

Družinske dogodke

Sejemske predstavitve

Otvoritve in praznovanja

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

Dovolite si biti drzni, saj je smučarska tekma prava atrakcija na vsakem dogodku. Pod vodstvom animatorja, ki skrbi za nemoten potek tekme in hostesami, ki skrbijo za navijaško vzdušje, boste doživeli neponovljivo športno vročico.

Si želite, da se obiskovalce dogodka na katerem ste prisotni, spustijo po virtualni progi, ki je povsem brandirana v vaše podjetje?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Mashmachine
Mashmachine

Mashmachine

Mash Machine je nov, čisto svež interaktivni kreator glasbe. S 40 skrbno izbranimi vzorci glasbe, lahko igralec izbira in menjava bas linije, dodaja in odvzema bobne, melodije in vokale. To dosega samo s premikanjem kontrolerjev preko igralne površin. Narejen zlasti za kinestete in avditivce, teh je po raziskavah vsaj 40% do 50%, zato pravi vajb ne sme manjkati na nobenem dogodku ali promociji.
Šprint radar
Šprint radar

Šprint radar

Ste se kdaj vprašali, kako hitre so živali v divjini? In kako blizu ste jim sami po hitrosti? Animacija Šprint radar vam odgovori prav na to vprašanje.
Smuti bajk
Smuti bajk

Smuti bajk

Posebno kolo s pomočjo katerega sami pripravite zdrav sadni napitek po lastni izbiri sadja in vnaprej pripravljenih receptov.
Športni poligon
Športni poligon

Športni poligon

Ko otroci prekipevajo od energije, je športni poligon idealna rešitev, da jo koristno uporabijo! Plazenje po tunelih, skakanje čez ovire, vijuganje, šprint, hoja po vrvi in še kaj so sestavni elementi, ki jih popolnoma prilagodimo razpoložljivemu prostoru.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja