Nahrbtnik za vzorčenje – kosovni

Nahrbtnik za vzorčenje – kosovniKaj lahko pričakujete:

Kako najučinkoviteje razdeliti vaš izdelek med mimoidoče? Z nahrbtnikom, seveda! Prava vizualna atrakcija vam olajša razdeljevanje vzorcev, obenem pa inovativen pristop pusti vse odprtih ust. Brandiranje po vašem okusu doda samo še piko na i.

Možnost brandiranja

Je nahrbtnik za vzorčenje tisto kar iščete?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Voziček za vzorčenje
Voziček za vzorčenje

Voziček za vzorčenje

Ko želimo razdeliti veliko število vzorcev in jih po možnosti servirati ohlajene, so vozički za vzorčenje še kako priročni. Kolesa so dovolj velika, da brez težav premagujemo mestne robnike in ovire, velika posoda za vzorce pa nam omogoča enostavno hlajenje z ledom.
Nahrbtnik za vzorčenje – tekočina
Nahrbtnik za vzorčenje – tekočina

Nahrbtnik za vzorčenje – tekočina

Naj bo osvežitev sredi vročega poletja ali skodelica toplega napitka v mrzli zimi, ta nahrbtnik zadovolji še tako zahtevno stranko! Vroča kava sredi smučišča? Hladen sok ob obali? Vsem tem izzivom boste kos z nahrbtnikom za pijačo, ki s priročno pipo omogoča serviranje napitka v trenutku.
Tricikel
Tricikel

Tricikel

Velik tricikel vedno pritegne pozornost vseh mimoidočih. Rad se predstavi v različnih oblikah in verzijah, saj je narejen tako, da lahko pri prilagoditvi ustrežemo skoraj vsaki vaši želji. Bi želeli, da ima košara spredaj vratca in plitko dno, da je zadaj nameščena še dodatna košara? Naj bo čimbolj pisan in igriv, eleganten in fin… Mu lahko vgradimo še ozvočenje in luči? Seveda, lahko! Odprti smo za različne ideje, z veseljem pa vam predstavimo tudi naše zamisli.
Promocijski pult
Promocijski pult

Promocijski pult

Dober promocijski pult je opazen, hkrati pa uporaben in enostaven za postavitev. Zgornji del je nevtralne črne barve, v notranjosti pa je velika odlagalna površina ločena s poličko.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja