Mobilni MINI GOLF

Mobilni MINI GOLF

»Igra ali šport? Zabava!«

MINI GOLF je na dopustu zagotovo ena tistih dejavnosti, ki jo izpusti redkokatera družina. Končno pa lahko pravi MINI GOLF z 9 igrišči igrate tudi na vašem dogodku!

Primerno za:

Teambuildinge, piknike

Promocije

Družinske dogodke

Kongrese in konference

Otvoritve in praznovanja

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

Minigolf doživetje sestavlja največ 9 igrišč, vsako izmed njih pa predstavlja edinstven izziv za vse generacije. Igralci pred igro dobijo kartonček za vpisovanje točk, palice in žogico. Bodo tokrat boljši odrasli ali otroci? Kdo bo bolj natančen in zbral več točk? Zabave bo zagotovo dovolj za vse!

Mobilni MINI GOLF lahko odlično umestite v korporativne dogodke, seminarje, novoletne zabave, poroke, piknike in privatne zabave. Je tudi odlična animacija za teambuilding dogodke in promocije blagovne znamke, kjer pri »brandingu« stopimo še stopničko višje.

Vas zanima več o Mobilnem MINI GOLFU?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Smuti bajk
Smuti bajk

Smuti bajk

Posebno kolo s pomočjo katerega sami pripravite zdrav sadni napitek po lastni izbiri sadja in vnaprej pripravljenih receptov.
Velike XXL igre
Velike XXL igre

Velike XXL igre

Vsaka prava otroška zabava potrebuje igro. In večja, kot so igrala, večja je tudi zabava. Poskrbite, da se bodo najmlajši zabavali na vašem dogodku, tako kot se znajo le oni – z neustavljivo energijo.  Za svoj dogodek lahko izbirate med več igrami.
Šprint radar
Šprint radar

Šprint radar

Ste se kdaj vprašali, kako hitre so živali v divjini? In kako blizu ste jim sami po hitrosti? Animacija Šprint radar vam odgovori prav na to vprašanje.
Izziv – vesa (Hang challenge)
Izziv – vesa (Hang challenge)

Izziv – vesa (Hang challenge)

Ljudje nasploh radi preizkušamo svoje meje. Če še niste poskusili s stegnjenimi rokami nekaj sekund viseti nad tlemi, ne veste kako težko v resnici je. Naloga obiskovalcev je, da se z obema rokama primejo prečnega droga, stegnejo roke in poskusijo zdržati čim dlje. Na velikem zaslonu se odšteva čas – bo komu uspelo več kot 2 minuti?
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja