Mashmachine

Mashmachine

Ustvari svoj vajb!

Mash Machine je nov, čisto svež interaktivni kreator glasbe. S 40 skrbno izbranimi vzorci glasbe, lahko igralec izbira in menjava bas linije, dodaja in odvzema bobne, melodije in vokale. To dosega samo s premikanjem kontrolerjev preko igralne površin. Narejen zlasti za kinestete in avditivce, teh je po raziskavah vsaj 40% do 50%, zato pravi vajb ne sme manjkati na nobenem dogodku ali promociji.

Primerno za:

Teambuildinge, piknike

Promocije

Družinske dogodke

Kongrese in konference

Sejemske predstavitve

Športne dogodke in sponzorstva

Možnost brandiranja

S to vznemirljivo aktivacijo pod vodstvom našega moderatorja izvajate DJ bitke, posnamete svojo lastno skladbo ali pa samo uživate v ustvarjanju glasbe. Prav druženje, sodelovanje in kreiranje glasbe dajo dogodku moč, nepozabno energijo in veselje ljudem. Z ozvočenjem poskrbimo za najbolj glasbeno zabavo, z možnostjo slušalk pa za pravi »Silent disco party«.

Si predstavljate zabavo z Mashmachine na zabavi vašega podjetja?

Morda vas zanima tudi

Ne spreglejte ostale ponudbe aktivacij in najema oprema

Poligon z viličarji
Poligon z viličarji

Poligon z viličarji

Odsevni jopič in delavska čelada in na delo. Kako spretno bodo otroci z viličarji uredili skladišče, ki ponuja ogromno izzivov? Bo dovolj prostora, da pospravijo ves tovor, ki je bil dostavljen?
Smuti bajk
Smuti bajk

Smuti bajk

Posebno kolo s pomočjo katerega sami pripravite zdrav sadni napitek po lastni izbiri sadja in vnaprej pripravljenih receptov.
Velike XXL igre
Velike XXL igre

Velike XXL igre

Vsaka prava otroška zabava potrebuje igro. In večja, kot so igrala, večja je tudi zabava. Poskrbite, da se bodo najmlajši zabavali na vašem dogodku, tako kot se znajo le oni – z neustavljivo energijo.  Za svoj dogodek lahko izbirate med več igrami.
Ciljanje v tarčo
Ciljanje v tarčo

Ciljanje v tarčo

Naloga igralca je da z žogico zadane znake, ki ob zadetku padejo. Vsak obiskovalec ima dogovorjeno število poskusov. Aktivacija privabi tako najmlajše, kot tiste malo večje.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja