Ponudba

Ponudba

Vse, kar potrebujete za vaš naslednji dogodek!

Trdno stojimo za dejstvom, da so v življenju predvsem pomembna doživetja. Skrbno analiziramo in spremljamo trende ter tako skrbimo, da so naše aktivacije vedno v koraku s časom. Pester izbor iz področja športa, glasbe, otroških aktivacij in klasičnih promocijskih rekvizitov se redno dopolnjuje z novostmi. Izberite najbolj primerno aktivacijo za vaš dogodek ali teambuilding, mi pa bomo poskrbeli za branding, izvedbo animacije in nepozabno izkušnjo vaših strank, prijateljev ali sodelavcev.

 

V več letih organizacije dogodkov, se je v našem asortimaju znašlo tudi precej opreme, ki vam jo lahko ponudimo v najem.

Spoznajte ekipo Promotive

Aktivacije

Programi za interaktivna doživetja.

S skrbno izbranimi in razvitimi programi aktivacij v našem kreativnem inkubatorju poskrbimo za programe, orodja in pripomočke s katerimi se dotaknemo src potrošnikov in udeležencev različnih dogodkov. Jih nasmejimo. Jih sprostimo. Z nami se v imenu vaše blagovne znamke udeleženci nepozabno zabavajo.

 

»Obvezna« uporaba na družinskih dnevih, piknikih, službenih zabavah, teambuildingih ter vseh oblikah promocijskih dogodkov in in-store promocij.

Mobilni MINI GOLF
Mobilni MINI GOLF

Mobilni MINI GOLF

MINI GOLF je na dopustu zagotovo ena tistih dejavnosti, ki jo izpusti redkokatera družina. Končno pa lahko pravi MINI GOLF z 9 igrišči igrate tudi na vašem dogodku!
Roadshow prikolica
Roadshow prikolica

Roadshow prikolica

Najnovejši trend offline promocij, ki odlično deluje v praksi. Roadshow prikolica je idealno orodje za direktno komuniciranje marketinških sporočil. Vaši blagovni znamki, izdelkom ali storitvam omogoča, da neposredno nagovorijo ciljne potrošnike.
Smuti bajk
Smuti bajk

Smuti bajk

Posebno kolo s pomočjo katerega sami pripravite zdrav sadni napitek po lastni izbiri sadja in vnaprej pripravljenih receptov.
Ciljanje v tarčo
Ciljanje v tarčo

Ciljanje v tarčo

Naloga igralca je da z žogico zadane znake, ki ob zadetku padejo. Vsak obiskovalec ima dogovorjeno število poskusov. Aktivacija privabi tako najmlajše, kot tiste malo večje.
Izziv – vesa (Hang challenge)
Izziv – vesa (Hang challenge)

Izziv – vesa (Hang challenge)

Ljudje nasploh radi preizkušamo svoje meje. Če še niste poskusili s stegnjenimi rokami nekaj sekund viseti nad tlemi, ne veste kako težko v resnici je. Naloga obiskovalcev je, da se z obema rokama primejo prečnega droga, stegnejo roke in poskusijo zdržati čim dlje. Na velikem zaslonu se odšteva čas – bo komu uspelo več kot 2 minuti?
Photo point
Photo point

Photo point

Tiskane fotografije še kako niso iz mode - celo vedno raje jih imamo.
Športni poligon
Športni poligon

Športni poligon

Ko otroci prekipevajo od energije, je športni poligon idealna rešitev, da jo koristno uporabijo! Plazenje po tunelih, skakanje čez ovire, vijuganje, šprint, hoja po vrvi in še kaj so sestavni elementi, ki jih popolnoma prilagodimo razpoložljivemu prostoru.
Prometni poligon
Prometni poligon

Prometni poligon

Varnost v prometu je tema, ki nikoli ne zastara. Otroke je treba hitro in kvalitetno podučiti o obnašanju na cesti. Vsi pa vemo, da je učenje skozi zabavo najbolj uspešno! Naš prometni poligon ponuja prav to.
Šprint radar
Šprint radar

Šprint radar

Ste se kdaj vprašali, kako hitre so živali v divjini? In kako blizu ste jim sami po hitrosti? Animacija Šprint radar vam odgovori prav na to vprašanje.
Velike XXL igre
Velike XXL igre

Velike XXL igre

Vsaka prava otroška zabava potrebuje igro. In večja, kot so igrala, večja je tudi zabava. Poskrbite, da se bodo najmlajši zabavali na vašem dogodku, tako kot se znajo le oni – z neustavljivo energijo.  Za svoj dogodek lahko izbirate med več igrami.
Tenis radar
Tenis radar

Tenis radar

Da zagotovimo maksimalno zabavo in hkrati tudi varnost, smo Tenis radar umestili v veliko kletko z mrežo. Tako lahko sodelujoči neglede na lokacijo preizkusijo svojo največjo moč udarca z loparjem, ki se v km/h izpiše na velikem LED zaslonu.  
Ski simulator
Ski simulator

Ski simulator

Ste se že kdaj vprašali, kako se v štartni hišici počutijo vrhunski smučarji, preden se spustijo po beli strmini? Na to vprašanje si sedaj lahko odgovorite sami. Adrenalin bitke s časom ter zvok navijaške mrzlice lahko sedaj izkusite s čisto pravim SKI simulatorjem. Uživali boste v napeti tekmi, ko boste vijugali med rdečimi in modrimi količki.
Mashmachine
Mashmachine

Mashmachine

Mash Machine je nov, čisto svež interaktivni kreator glasbe. S 40 skrbno izbranimi vzorci glasbe, lahko igralec izbira in menjava bas linije, dodaja in odvzema bobne, melodije in vokale. To dosega samo s premikanjem kontrolerjev preko igralne površin. Narejen zlasti za kinestete in avditivce, teh je po raziskavah vsaj 40% do 50%, zato pravi vajb ne sme manjkati na nobenem dogodku ali promociji.
Poligon z viličarji
Poligon z viličarji

Poligon z viličarji

Odsevni jopič in delavska čelada in na delo. Kako spretno bodo otroci z viličarji uredili skladišče, ki ponuja ogromno izzivov? Bo dovolj prostora, da pospravijo ves tovor, ki je bil dostavljen?
Nogometni radar
Nogometni radar

Nogometni radar

Za žogo se vsi radi podimo. Pa ste se kdaj vprašali, kako hitre so pravzaprav vaše brce? Nogometni  Radar odgovori prav na to vprašanje. Izvrstna animacija za vse športne navdušence, ki s pomočjo radarja izmeri hitrost, s katero potuje vaša žoga proti velikemu napihljivemu golu.

Najem opreme

Bodite sam svoj mojster!

Predstavljajte si kako vsi delijo pozitivne vtise še par dni po vašem dogodku. Izkušnje, zahvale in mnenja, da je bilo nepozabno. To boste dosegli z rekviziti za aktivacije, ki jih pri nas lahko najamete in tako nimate skrbi ne s pripravo ne z iskanjem orodij za popestritev vaših dogodkov.

Razkužilnik
Razkužilnik

Razkužilnik

Senzorski podajalnik razkužila na stojalu je estetski in primeren za vse vrste dogodkov. Glede na priporočila, so na dogodkih obvezni razkuževalniki, ki so pri nas na voljo za najem. Na voljo je več razkužilnih enot. Vključeno je dezinfekcijsko sredstvo (polnilo, ki se obračuna po porabi.
Kolo sreče
Kolo sreče

Kolo sreče

Klasična atrakcija, ki ne gre nikoli iz mode! Kolo sreče, brandirano po vaših željah, bo prineslo pravo evforijo med obiskovalce vašega dogodka. Razdelite srečo s kolesom sreče!
Tricikel
Tricikel

Tricikel

Velik tricikel vedno pritegne pozornost vseh mimoidočih. Rad se predstavi v različnih oblikah in verzijah, saj je narejen tako, da lahko pri prilagoditvi ustrežemo skoraj vsaki vaši želji. Bi želeli, da ima košara spredaj vratca in plitko dno, da je zadaj nameščena še dodatna košara? Naj bo čimbolj pisan in igriv, eleganten in fin… Mu lahko vgradimo še ozvočenje in luči? Seveda, lahko! Odprti smo za različne ideje, z veseljem pa vam predstavimo tudi naše zamisli.
Voziček za vzorčenje
Voziček za vzorčenje

Voziček za vzorčenje

Ko želimo razdeliti veliko število vzorcev in jih po možnosti servirati ohlajene, so vozički za vzorčenje še kako priročni. Kolesa so dovolj velika, da brez težav premagujemo mestne robnike in ovire, velika posoda za vzorce pa nam omogoča enostavno hlajenje z ledom.
Promocijski pult
Promocijski pult

Promocijski pult

Dober promocijski pult je opazen, hkrati pa uporaben in enostaven za postavitev. Zgornji del je nevtralne črne barve, v notranjosti pa je velika odlagalna površina ločena s poličko.
Dekorativna oprema
Dekorativna oprema

Dekorativna oprema

Za popolno izpostavitev izdelkov ali scenografijo dogodka manjka samo še pika na i – dekoracijski elementi. Ti popestrijo izgled in dajo prostoru novo dimenzijo. Za najem so na voljo: Velike steklene vaze, dekorativne gajbice, manjši namizni detajli (lesene roke, stekleni krožniki,…) in še veliko ostale opreme.
Veliki XXL 4 v vrsto
Veliki XXL 4 v vrsto

Veliki XXL 4 v vrsto

Klasična družabna igra, kjer je naš cilj, da premagamo nasprotnika s štirimi žetoni v vrsti – V XXL različici seveda.
Velike XXL kocke
Velike XXL kocke

Velike XXL kocke

Iz mehkih kock s 6 različnimi ploskvami lahko sestavimo 6 velikih slik, zgradimo visok stolp ali pa si utrjeni po igri na hitro odpočijemo.
Stolčki in mizice za otroke
Stolčki in mizice za otroke

Stolčki in mizice za otroke

Ko se otroci zatopijo v svoj domišljijski svet med gledanjem predstave ali ustvarjanjem, je še kako pomembno, da je okolje spodbudno in primerno zanje. Stolčki in mizice različnih velikosti so zelo uporabni za kreiranje otroških kotičkov na dogodkih.
Nahrbtnik za vzorčenje – tekočina
Nahrbtnik za vzorčenje – tekočina

Nahrbtnik za vzorčenje – tekočina

Naj bo osvežitev sredi vročega poletja ali skodelica toplega napitka v mrzli zimi, ta nahrbtnik zadovolji še tako zahtevno stranko! Vroča kava sredi smučišča? Hladen sok ob obali? Vsem tem izzivom boste kos z nahrbtnikom za pijačo, ki s priročno pipo omogoča serviranje napitka v trenutku.
Nahrbtnik za vzorčenje – kosovni
Nahrbtnik za vzorčenje – kosovni

Nahrbtnik za vzorčenje – kosovni

Kako najučinkoviteje razdeliti vaš izdelek med mimoidoče? Z nahrbtnikom, seveda! Prava vizualna atrakcija vam olajša razdeljevanje vzorcev, obenem pa inovativen pristop pusti vse odprtih ust. Brandiranje po vašem okusu doda samo še piko na i.
Nogometna barska miza
Nogometna barska miza

Nogometna barska miza

Zagotovo te je že kdaj zajela nogometna mrzlica! Nogomet je fenomen, ki združuje ljudi po vsem svetu. Naj vaš dogodek ne bo izjema! Privlačne barske mize v sebi skrivajo čisto pravi namizni nogomet. Dvojna funkcija te mize ni samo priročna, temveč poskrbi za pravo atrakcijo, ki bo privabila radovedne obiskovalce vašega dogodka.
Kontaktirajte ekipo Promotive iz spletnega mesta

Se sliši zanimivo?

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša zabava nepozabna.

Sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala! 

Ponosni prejemniki priznanja